[2.67 Mb] Download Nella Kharisma - Penak Konco | Dangdut Terbaru

https://www.laguband.me/2018/11/download-nella-kharisma-penak.html

Free Download Nella Kharisma - Penak Konco Mp3 | Hallo sahbat blog LaguBand dimanapun berada, jumpa kembali bersama saya sebagai adminnya, seperti biasa sob saya akan share seputar update lagu terbaru yang mungkin sedang kalian cari, lagu yang akan share ini berjudul Penak Konco - Nella Kharisma (cover), lagu yang bergenre dangdut ini adalah lagu terbaru dari nella kharisma, langsung aja sob bagi yang ingin download sudah saya sediakan linknya, atau jika ingin  mendengarkan lagunya klik tombol play dibawah ini.



Download 

Lirik

Bedo ra nemu dalane
karo kowe aku raono bahagiane
timbang gelo mung disio-sio
rasah digawe dowo crito iki
tresno ra bakal iso nyawiji

abot kesel sing ngrasake
karo kowe anane ming rame wae
soyo ajur polahmu soyo ngawur
mikir awakmu dewe, karepmu dewe
tanpo kelingan janji awale

pancen iki dudu jodone rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco

pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco

pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco
awak dewe penak konco, awak dewe penak konco

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "[2.67 Mb] Download Nella Kharisma - Penak Konco | Dangdut Terbaru"

Post a Comment