[3.46 Mb] Download lagu Nella Kharisma - PREI SAYANG | Download Gratis

https://www.laguband.me/2018/11/download-lagu-nella-kharisma-prei-sayang.html

Free Download lagu Nella Kharisma - PREI SAYANG Mp3 | Hallo sahabat blog LaguBand dimanapun berada, jumpa kembali bersama saya sebagai adminnya, seperti biasa sob, saya akan share lagu terbaru yang mungkin sedang kalian cari, lagu yang saya posting ini berjudul Prei sayang - Nella Kharisma (Cover), lagu ini adalah lagu terbaru yang dinyanyikan oleh nella kharisma yang bisa kalian download langsung disini sob, atau jika kalian ingin mendengarkan lagunya kalian klik tombol play dibwah ini.



Download

Lirik

wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

wes suwe anggonmu ilang, bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen, jane kowe kecantol sinten
yo wes ra tak gandoli, yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni, mergo nang kene aku akeh sing ngantri

suwene leh mu ilang, bareng ketok wes dadi manten
janji mbok rabi aku, jebul mbok prekne prei sayang
yo wes pancen mekaten, tak lilakne kowe dadi manten
ora eling mbiyen ngomong sayang, saikine cintaku kau buang


tresnoku sing gede mbok campakke
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
mending kowe tak lalikne wae
amergo aku karo kowe wes prei sayang

wes suwe anggonmu ilang, bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen, jane kowe kecantol sinten
yo wes ra tak gandoli, yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni, mergo nang kene aku akeh sing ngantri

wes suwe anggonmu ilang, bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen, jane kowe kecantol sinten
yo wes ra tak gandoli, yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni, mergo nang kene aku akeh sing ngantri

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "[3.46 Mb] Download lagu Nella Kharisma - PREI SAYANG | Download Gratis"

Post a Comment