[5.29 Mb] Nella kharisma wegah kelangan Mp3 | Free Download

https://www.laguband.me/2018/11/529-mb-nella-kharisma-wegah-kelangan.html

Free Download Nella kharisma wegah kelangan : hallo sobat semua, kembali lagi bersama saya admin dari blog LaguBand, kali ini saya akan memosting sebuah lagu yang lagi populer, lagu ini bergenre dangdut koplo yang berjudul Wegah Kelangan - Nella Kharisma, lagu ini sangat menyita banyak perhatian pecinta musik dangdut, terlebih yang menyanyikannya adalah Ratu Dangdut Nella Kharisma, nah sob bagi kalian yang ingin mendownload lagunya langsung aja klik pada Link download yang sudah saya sediakan, jika ingin mendengarkannya, silahkan Klik Tombol Play dibawah ini.





Download


Lirik

Rungokno jerit atiku iki
sing bingung noto roso ning ati
pengenku koe ngerti
sing tak pikir saiki

Tulung koe aja salah tompo
ojo mbok pikir aku ngeliyo
kabeh iki kahanan
ra iso neruske katresnan

mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane


Ora ono niat ngelarani atimu
rungokno aku senajane aku sing kleru
tak akoni pancen gede roso tresnoku
yo mung kanggo awakmu
cukup pisan iki koe loro ati
ora tak baleni anggonku lek ngelarani

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Mung kependem roso tresno
bebarengan ora bakal dadi nyoto
pengen langgeng yo kui karepmu
nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

NJalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "[5.29 Mb] Nella kharisma wegah kelangan Mp3 | Free Download"

Post a Comment