[6.25 Mb] Download Nella Kharisma - Udan Janji Terpopuler

https://www.laguband.me/2018/11/download-nella-kharisma-udan.html

Free [6.25 Mb] Download Nella Kharisma - Udan Janji Mp3 | Hallo sahabat blog dimanapun berada, jumpa kembali bersama saa admin blog LaguBand, pada kesempatan kali ini saya aakan memosting lagu Terpopuler Nella Kharisma, yang berjudul Nella Kharisma - Udan Janji, lagu ini sangat cocok bagi kalian pecinta lagu dangdut Koplo, merdunya suara Nella Kharisma membuat lagu ini menjadi lagu yang paling banyak diputar oleh para user youtube, nah jika kalian ingin download lagu ini silahkan kalian download langsung disini sob, atau jika ingin mendengarkannya dapat langsung di putar disini.



Download 

Lirik

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "[6.25 Mb] Download Nella Kharisma - Udan Janji Terpopuler"

Post a Comment